Sarau Poètic 2024

3 de maig de 20240Sense categoria

Sarau Poètic 2024

3 de maig de 2024 0
PORTADA-WEB_SARAU24-1200x675.webp

Arriba una nova edició del videoconcurs SARAU POÈTIC! Un concurs obert a tothom que incentiva la creació audiovisual i poètica i que enguany arriba a la cinquena edició! Un videoconcurs organitzat per la Fundació Els Tres Turons.

Aquest any, per primer cop, el Sarau Poètic es vincula a l’Altre Festivalel Festival Internacional d’Arts Escèniques i Salut Mental que tindrà lloc del 31 de maig al 2 de juny de 2024.

“ON COMENÇA L’ALTRE?”, LEMA DEL CONCURS D’ENGUANY

El Sarau Poètic va néixer l’any 2008 al Club Social Pol+ sumant poesia i arts performatives i, des de 2018, inclou un videoconcurs que consisteix a enviar un vídeo relacionat amb el lema del concurs d’enguany: “On comença l’altre?“.

Les persones participants han de crear una narració audiovisual breu -trobareu el detall dels requisits a les bases del concurs– al voltant de l’alteritat, un concepte filosòfic que consisteix a prendre consciència del punt de vista de l’altre, considerar-lo com a vàlid i tenir-lo present.

La data límit d’enviament dels vídeos és el 12 de maig de 2024 a les 24 h.

Podeu veure els vídeos d’edicions anteriors al canal de Youtube de la Fundació.

PREMIS

Aquest any el videoconcurs atorgarà dos premis consistents en dos abonaments dobles per assistir als espectacles de l’Altre Festival (el del guanyador i un acompanyant), una col·lecció de marxandatge i dos dinars (un per premi).

  • Premi de les xarxes: atorgat al vídeo que obtingui sumi més vots en forma de m’agrada a les publicacions del videoconcurs als canals d’Instagram i YouTube de la Fundació. Les votacions es podran fer del 13 al 19 de maig.
  • Premi del jurat: atorgat per un jurat independent que emetrà un veredicte en base a criteris de creació audiovisual i poètics. Estarà format per persones vinculades al món audiovisual, al documental social, la poesia i inclourà sempre un representant del patronat de la Fundació.

Els premis es lliuraran el dia 22 de maig a la tarda en un acte que se celebrarà a la seu del Club Social Pol Positiu (c/ Maternitat d’Elna 6, Barcelona) i on es projectaran les obres presentades. Els vídeos també es projectaran a l’Altre Festival.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *