Entrades per a l’Altre Festival 2024

5 de maig de 20241Sense categoria

Entrades per a l’Altre Festival 2024

5 de maig de 2024 1
save-the-date_DEF.jpg

Hola Altre!

Ja falta menys, oi que sí? Encara no tens la teva entrada anticipada? Ja pots reservar-la mitjançant la plataforma Goteo i fer possible la desena edició. D’aquesta manera, t’assegures de tenir entrada a qualsevol espectacle dels més de 35 programats durant els 3 dies del 31 de maig al 2 de juny al recinte Fabra i Coats i, a més a més, tens l’opció de reservar la teva samarreta. Ja saps que volen cada any i d’aquesta manera t’assegures a disposar de la teva talla. Quedes avisada, eh!

Però, si vols esperar, aviat publicarem les entrades a l’apartat del Programa 2024 i podràs fer la teva compra a Entrapolis, com els anys anteriors també. L’entrada habitual és de 5 €, però, com cada any, també programem espectacles amb entrada gratuïta.


One comment

 • pablo rey perez

  23 de maig de 2024 at 21:35

  Hola, estic interesat en veure l espectacle de la dona inmigrant medicalitzada, BZD, i també diros que he fet una donació de 23 euros i m han demanat la meva direcció. No sé com aconseguiré les entrades. Us deixo el meu mail y nom i cognoms i el meu nú mero de teléfon per si de cas. Us agrairía moltíssim que hem contesteu lo de les entrades, de quin es el procediment.´

  Gràcies
  Pablo Rey Pérez

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *