Qui som

Qui

som

Som una associació sense ànim de lucre i tenim com a objectiu principal promoure la interacció entre les arts escèniques i la salut mental.
Videos

Ciutats

01234567890

Edicions

01234567890
La nostra

història

L’Altre Festival és la culminació d’un projecte social i cultural nascut fa vint-i-dos anys amb la creació de la companyia estable La Trifulga dels Fútils, vinculada en els seus origens al Centre de Dia Pi i Molist i que anys més tard va esdevenir una entitat independent i autogestionada.

La idea del Festival va néixer l’any 2015 a Barcelona i tres anys més tard es va replicar a Manresa. El 2018, un grup de persones a l’Argentina va decidir organitzar El Otro Festival_Rosario i, conjuntament, vàrem començar a treballar en The Other Festivals, un festival de festivals, una comunitat de comunitats.
Els nostres

objectiusTreballem pel

benviure

Volem aconseguir el benviure (benestar emocional i inclusió) de les persones amb problemes de salut mental i sense a través de les arts escèniques.
Lluitem contra

l’estigma

Donem a conèixer la realitat de la salut mental a la societat des d’un vessant positiu i inclusiu.Promovem

la diversitat i l’accessibilitat

Donem la veu a les persones que no tenen accés als circuits culturals habituals.Investiguem en nous

formats escènics

Co-produïm espectacles en col·laboració amb artistes professionals i no-professionals, amb vocació experimental.


L’Altre

comitè

Som un grup de professionals amb una llarga experiència en l’àmbit de la salut mental, la cultura i les arts escèniques amb la voluntat d’explorar altres maneres de veure, viure i conviure amb la salut mental i de reivindicar la diversitat en l’àmbit cultural.

Beatriz

Liebe

La cofundadora i la teatrera que mentre dialoga amb la seva veu interior, de tant en tant fa alguna gestió, una mica de sobretaula o se li acut algun projecte nou. Paseando se entiende la gente. Posa’t en contacte amb ella a [email protected]!
Martina

Cumova

La responsable de comunicació i de relacions internacionals que intenta resoldre tots els teus dubtes quan et poses en contacte amb l’Altre Festival! Ara mateix no té temps lliure perquè té dos nens petits a casa! Posa’t en contacte amb ella a [email protected]!Thaïs

Clusa

La persona que mobilitza les masses i coordina l’equip de voluntariat, l’ànima de l’Altre Festival! Li agrada badar sota el mar per no sentir les discussions dels seus tres fills a casa! Si vols formar part de l’equip, posa’t en contacte amb ella a [email protected]!Manel

Anoro

El cofundador que durant el dia, com a metge de família, és capaç d’atendre els seus pacients i a la tarda ajudar a organitzar l’Altre Festival. També li agrada passar temps amb la seva família nombrosa i assajar amb els i les amigues de la Trifulga dels Fútils!


Segueix-nos!

Entra a les nostres xarxes socials per conèixer-nos millor.