Premi Josep Clusa

2022
Premi

Josep Clusa 2022


Des de la primera edició, l’Altre Festival entrega el Premi Josep Clusa per reconèixer aquells espectacles, projectes o companyies que destaquen en les arts escèniques i la salut mental.
Aquest any volem reconèixer a una companyia d’arts escèniques que promogui alguns dels objectius que conformen l’ànima de l’Altre Festival:

https://laltrefestival.cat/wp-content/uploads/2022/06/Teatre_ClubResRes_0105.jpg

1. Aconseguir el benviure i la inclusió de les persones amb problemàtiques de salut mental i sense a través de les arts escèniques.

2. Donar a conèixer la realitat de la salut mental, de manera positiva, constructiva i enriquidora.

3. Promoure la diversitat i l’accessibilitat a la cultura i les arts. La barreja de persones amb problemes de salut mental i sense en les companyies obre maneres noves de fer i crea llenguatges i formats nous.

Si la vostra companyia compleix, treballa o vol iniciar un procés per aconseguir algun d’aquests objectius, o els tres alhora, presenteu-vos al premi Josep Clusa. Aquest any, el premi està dotat amb 1.000 euros. Per participar-hi, heu d’emplenar el formulari a continuació. Presenteu la vostra candidatura fins al 30 de setembre. Moltes gràcies i molta sort!

Formulari del premi Josep Clusa 2022

Si teniu qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres a info@laltrefestival.cat. .

Es pot marcar un, dos o els tres objectius.
Cal presentar una descripció detallada i específica de les accions previstes, enfocades a aconseguir el compliment dels objectius marcats.

CONTACTE

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.