Premi

Josep Clusa 2023
Premi

Josep Clusa 2023

Des de la primera edició, l’Altre Festival atorga el Premi Josep Clusa per reconèixer aquells espectacles, projectes o companyies que destaquen en les arts escèniques i la salut mental.
El Premi d’aquest any està dotat per 1.000 €, impostos inclosos, per un únic guanyador i vol reconèixer a una companyia o un projecte d’arts escèniques que promogui alguns dels objectius que conformen l’ànima de l’Altre Festival:
https://laltrefestival.cat/wp-content/uploads/2023/05/Laltre-Festival-38-scaled.jpg

1. Aconseguir el benviure i la inclusió de les persones amb problemàtiques de salut mental i sense a través de les arts escèniques.

2. Donar a conèixer la realitat de la salut mental, de manera positiva, constructiva i enriquidora.

3. Promoure la diversitat i l’accessibilitat a la cultura i les arts. La barreja de persones amb problemes de salut mental i sense en les companyies obre maneres noves de fer i crea llenguatges i formats nous.https://laltrefestival.cat/wp-content/uploads/2023/06/Laltre-Festival-21-min-scaled.jpg
Les candidatures es poden presentar del 9 de juny al 29 de setembre del 2023 fins a les 14 h.

BASES

La companyia guanyadora del premi Josep Clusa 2023 és RADAMÉS – teatro inclusivo. Un projecte que porta més de 20 anys a Rosario (Argentina). RADAMÉS promou, a través de tallers de teatre, la creació de peces artístiques col·lectives, posant l’accent en l’humor, acció i sentit.