L’Altre comitè

Benvinguda a

L’Altre Festival

Imagina un Altre món. Un món sense etiquetes, ple de diversitat i accessible per a tothom. Un món habitat per les arts escèniques. Benvinguda a l’Altre Festival Internacional d’Arts Escèniques i Salut Mental!


Arts escèniques

Propostes artístiques creades, protagonitzades o relacionades amb persones amb experiències diverses en salut mental, cercant la interacció entre espectacles professionals, no-professionals i aficionats.Salut
Mental

Totes les persones tenim dret a formar part del món cultural com a creadores, intèrprets o espectadores. No hem de perdre la riquesa de totes aquestes veus infrarepresentades.

L’Altre

comitè

Som un grup de persones amb una llarga experiència en l’àmbit de la salut mental, la cultura i les arts escèniques amb la voluntat d’explorar altres maneres de veure, viure i conviure amb la salut mental i de reivindicar la diversitat en l’àmbit cultural.

Beatriz

Liebe

La cofundadora i la teatrera que mentre dialoga amb la seva veu interior, de tant en tant fa alguna gestió, una mica de sobretaula o se li acut algun projecte nou. Paseando se entiende la gente. Posa’t en contacte amb ella a [email protected]!


Martina

Cumova

La responsable de comunicació i de relacions internacionals que intenta resoldre tots els teus dubtes quan et poses en contacte amb l’Altre Festival! Ara mateix no té temps lliure perquè té dos nens petits a casa! Posa’t en contacte amb ella a [email protected]!Thaïs

Clusa

La persona que mobilitza les masses i coordina l’equip de voluntariat, l’ànima de l’Altre Festival! Li agrada badar sota el mar per no sentir les discussions dels seus tres fills a casa! Si vols formar part de l’equip, posa’t en contacte amb ella a [email protected]!Manel

Anoro

El cofundador que durant el dia, com a metge de família, és capaç d’atendre els seus pacients i a la tarda ajudar a organitzar l’Altre Festival. També li agrada passar temps amb la seva família nombrosa i assajar amb els i les amigues de la Trifulga dels Fútils!