L’Altre comitè

L’Altre

comitè

Som un grup de professionals amb una llarga experiència en l’àmbit de la salut mental, la cultura i les arts escèniques amb la voluntat d’explorar altres maneres de veure, viure i conviure amb la salut mental i de reivindicar la diversitat en l’àmbit cultural.


Manel

Anoro

El nostre director és un metge de família que durant el dia és capaç d’atendre els seus pacients i a la tarda organitzar l’Altre Festival. També li agrada passar temps amb la seva família nombrosa i assajar amb els i les companyes de la Trifulga dels Fútils! Posa’t en contacte amb ell a info@laltrefestival.cat!
Beatriz

Liebe

Teatrera executiva. Mentre dialoga amb la seva veu interior, de tant en tant fa alguna gestió, una mica de sobretaula o se li acut algun projecte nou. Paseando se entiende la gente. Posa’t en contacte amb ella a info@laltrefestival.cat!Martina

Cumova

La responsable de comunicació i de relacions internacionals que intenta resoldre tots els teus dubtes quan et poses en contacte amb l’Altre Festival! Ara mateix no té temps lliure perquè té dos nens petits a casa! Posa’t en contacte amb ella a comunica@laltrefestival.cat!Thaïs

Clusa

La persona que mobilitza les masses i coordina l’equip de voluntariat, l’ànima de l’Altre Festival! Li agrada badar sota el mar per no sentir les discussions dels seus tres fills a casa! Si vols formar part de l’equip, posa’t en contacte amb ella a participo@laltrefestival.cat!