Espai

internacional


Uns dels principals objectius de l’Associació Sociocultural l’Altre Festival és conèixer i promoure les Arts Escèniques i la Salut Mental arreu del món. L’entitat desenvolupa i participa en diferents projectes internacionals per aprendre, compartir i construir una xarxa de treball entre projectes artístics que estan relacionats amb l’àmbit de la salut mental.
https://laltrefestival.cat/wp-content/uploads/2023/06/MG_1565-scaled.jpg

FE-ARTY

El projecte FE-ARTY, Festivals, Art-Therapy & Young People, té com a objectiu conèixer i promoure festivals europeus que tracten la temàtica de les Arts i la Salut Mental des de diferents mirades i formats.

https://laltrefestival.cat/wp-content/uploads/2024/07/CQ6A0701-scaled.jpg

Inspire

Inclusive Arts for Social Participation, Integration, Resilience and Well-being in Europe és un projecte que té com a objectiu promoure el benestar de persones amb i sense prolbemes de salut mental a través de les arts.


https://laltrefestival.cat/wp-content/uploads/2024/07/el-otro-festival.jpg

El Otro

Festival

El Otro Festival Rosario és un Festival d’Arts Escèniques que busca vincular diferents expressions de l’escena amb la salut mental a Rosario (Argentina).

https://laltrefestival.cat/wp-content/uploads/2024/07/CQ6A1403-scaled.jpg

Culture moves

Europe

Un projecte d’intercanvi d’experiències entre Kolektiv Nesladim (Praga), Sala La Planeta (Girona) i l’Altre Festival (Barcelona) que investiga sobre les diferents realitats de les Arts i la Salut Mental.